Kaivonporaus vesitakuulla

Kaivonporauspalvelullamme nautit pian raikasta vettä omasta kaivosta. Lopeta veden kantaminen mökille niska vääränä tai nauti kodin pihapiirin omasta vesivarasta. Tarjoamme kaivonporausta Uusimaalla ja Etelä-Suomessa, vesitakuulla. Poraus kestää yleensä noin päivän. Tarvittaessa veden laatua voidaan parantaa suodattimilla.

- Nykyaikaisella laitteistolla poraus tapahtuu nopeasti.

- Reikäkoot 110-160 mm.

- Maksuton kustannusarvio ja tarvittaessa paikallakäynti.

- Kaivonporausta ympäri vuoden.

- Toimitamme pumput ja tarvikkeet.

Vesikaivolla nostat kiinteistön arvoa

Kaivonporaus on kertasijoitus, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Se myös turvaa vedensaannin jos asut kunnallistekniikan ulkopuolella. Oikein tehtynä vesikaivo on melkein ikuinen.

Kaivon sijoitus

Porakaivo porataan yleensä kallioon. Jos kalliota ei ole esillä, poraamme suoraan maahan. Tällöin maa-aines ja pintavesi eristetään teräsputkella kaivosta ja teräsputkella porataan, kunnes kallio tulee vastaan. Vesikaivo on syytä jättää vähintään 15 metrin päähän lämpökaivosta.

Kaivon syvyys vaihtelee

Riippuen maaperästä, kalliosta, vedentuotosta ja vedentarpeestasi kaivo voi ulottua kymmeniin metreihin. Joskus vesisuoni voi olla jopa 200 metrin syvyydessä.

Pölysidonta estää vettä likaantumasta

Työskentelemme nykyaikaisilla työvälineillä. Käytössämme on pölynsidontalaite jolla kivipöly saadaan kerättyä yhteen kasaan porausvaiheessa.